IABR-2020-

30
jul, 2021
13:30 - 17:00
jul, 2021
13:30 - 17:00

WATERSCHOOL M4H+: SILENT MESSENGERS

Maarten Kolk en Guus Kusters (MKGK)

Studio Makkink & Bey

LET OP: VANWEGE DE WEERSOMSTANDIGHEDEN VERPLAATST VAN 25 NAAR 30 JULI


Silent Messengers (MKGK)

beeld: Roel van Tour

SILENT MESSENGERS
Met de vliegerinstallatie Silent Messengers laten de ontwerpers Maarten Kolk en Guus Kusters (MKGK) het stille verval zien van een bijna magisch fenomeen: de ganzentrek. Met vliegers die schijnbaar aan land vastgemaakt zijn, willen ze de aandacht vestigen op de steeds grotere spanning tussen de natuurlijke wereld en het gecultiveerd land.

Deze installatie ging in 2019, op Oerol, in première. In het kader van DOWN TO EARTH is ze nu voor het eerst te zien op het vasteland.

Het programma begint om 13.30 uur in Studio Makkink & Bey waar de co-curatoren Rianne Makkink & Jurgen Bey de bezoekers meenemen door de tentoonstelling WATERSCHOOL M4H+. Tijdens de rondleiding lichten zij de tentoongestelde werken van ontwerpers, kunstenaars en architecten toe en gaan ze in op het ontstaan van en de visie achter de Waterschool. Vervolgens wandelt iedereen naar WATERSCHOOL M4H+ plot 004, Hout (Marconistraat 77), waar Silent Messengers dan al is opgelaten en waar MKGK een toelichting zal geven. De installatie blijft tot ongeveer 17 uur in de lucht, voor versnaperingen wordt gezorgd!

Silent Messengers

beeld: Kolk en Kusters

Het is niet nodig om vooraf te reserveren.
Om 13:30 uur verzamelen bij Studio Makkink & Bey, Marconistraat 85, 3029 AJ Rotterdam.

bezoekersinformatie
Voor alle bezoekersinformatie, zoals de route, de locatie en onze Covid-19 richtlijnen voor bezoeker, klik hier.