IABR-2020-

17
jun, 2021
16:00 - 17:00
jun, 2021
16:00 - 17:00

RIANNE MAKKINK over WATERSCHOOL M4H+

rondleiding

IABR, Studio Makkink & Bey

VANWEGE DE PANDEMIE ZIJN ALLE DATA ONDER VOORBEHOUD

Vanwege het coronavirus en de voorschriften van het RIVM is het nodig een time slot te reserveren. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er nooit te veel mensen tegelijk aanwezig zijn en iedereen de tentoonstelling veilig kan bezoeken.
Klik hier om te reserveren


Rondleiding Rianne Makkink
Co-curator van WATERSCHOOL M4H+ Rianne Makkink neemt je mee door deze werktentoonstelling die plaatsvindt in de eigen werkruimte van Studio Makkink & Bey.

WATERSCHOOL M4H+ brengt in beeld hoe een nieuw woon- en werkmilieu in de Rotterdamse stadshaven Merwe-Vierhavens eruit kan zien als er gedacht wordt vanuit een duurzaam gebruik van grondstoffen en hulpbronnen door de toekomstige bewoners van het gebied. Tijdens de rondleiding licht Jurgen tentoongestelde werken van ontwerpers, kunstenaars en architecten toe en gaat hij in op het ontstaan van en de visie achter de Waterschool.
Er is volop gelegenheid voor vragen en gesprek.

aanmeldingen rondleiding
De rondleidingen door Rianne Makkink vinden vanaf 17 juni elke donderdag om 16.00 uur plaats en duren ongeveer een uur. Er kunnen zich maximaal 10 mensen inschrijven.
Om te reserveren klik je hier op tijd en datum van je keuze.

voertaal
Afhankelijk van de samenstelling van de groep is de voertaal Nederlands of Engels.

locatie
Studio Makkink & Bey, Marconistraat 85, 3029 AJ Rotterdam.

bezoekersinformatie
Voor alle bezoekersinformatie, zoals de route, de locatie en onze Covid-19 richtlijnen voor een bezoek aan de rondleiding, klik hier.