IABR-2020-

18
jun, 2021
16:00 - 17:00
jun, 2021
16:00 - 17:00

Eva Pfannes over het LEAP

rondleiding

IABR

VANWEGE DE PANDEMIE ZIJN ALLE DATA ONDER VOORBEHOUD


Rondleiding Eva Pfannes
Eva Pfannes, partner van het in Rotterdam gevestigde OOZE Architects and Urbanists, is momenteel de lead designer van het IABR–Atelier Rotterdam. Voortbouwend op eerder werk van onder andere Architecture Workroom Brussels, Civic en Posad Maxwan, concentreerden Pfannes en haar team zich op het ontwerp van het LEAP, het Lokaal Energie Actie Plan voor de Rotterdamse wijk Bospolder-Tussendijken.
Het LEAP en de bijbehorende “gereedschapskist” worden gepresenteerd in de tentoonstelling RECLAIMING THE COMMONS. Ze vormen samen een concreet antwoord op de vraag van het IABR–Atelier Rotterdam over hoe de energietransitie als hefboom kan worden ingezet voor een veel bredere agenda voor transformatieve verandering. In handen van de bewoners van Bospolder-Tussendijken kunnen LEAP en toolbox helpen bij het realiseren van de Sustainable Development Goals op het schaalniveau van de wijk.

Rondleiding door de tentoonstelling met Eva Pfannes

beeld: Aad Hoogendoorn

aanmeldingen rondleiding
De rondleiding door Eva Pfannes vindt plaats op 18 juni om 16.00 uur en duurt een uur. Er kunnen zich maximaal 10 mensen inschrijven.
Om te reserveren klik je hier.

voertaal
Afhankelijk van de samenstelling van de groep is de voertaal Nederlands of Engels.

locatie
Keilezaal

bezoekersinformatie
Voor alle bezoekersinformatie, zoals de route, de locatie en onze Covid-19 richtlijnen voor bezoeker, klik hier