IABR-2020-

Een rondleiding door Bram Willemse van Studio Marco Vermeulen door de tentoonstelling DOWN TO EARTH: DROOGTE IN DE DELTA.

Samen met Marco Vermeulen, de lead designer van het IABR–Atelier Droogte in de Delta, verkende Bram Willemse welke mogelijkheden er zijn om het water-bufferend vermogen van onze delta te vergroten, en welke kansen dat oplevert.
De resultaten van het atelier, die centraal staan in de tentoonstelling DROOGTE IN DE DELTA, zijn bouwstenen voor een nieuwe zoetwaterstrategie. Ook zijn er door curator George Brugmans vier exemplarische Nederlandse projecten geselecteerd die de door het Atelier voorgestelde oplossingsrichtingen al heel concreet verkennen.

Rondleiding Droogte in de Delta

datum & tijd
woensdag 7 oktober 16.00 – 17.00 uur

informatie en aanmelden
De maximale capaciteit is 10 personen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep is de voertaal Nederlands of Engels.

Vanwege het coronavirus en de voorschriften van het RIVM is het nodig te reserveren. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er nooit teveel mensen tegelijk aanwezig zijn en iedereen de tentoonstelling veilig kan bezoeken.

Wil je reserveren, stuur ons dan een mail - klik hier - met 'tour 7/10' als onderwerp. Met de bevestigingsmail die je van ons krijgt, meld je je dan, als het even kan exact tussen 15:55 en 16:00 uur bij de ingang van de tentoonstelling.


DOWN TO EARTH: DROOGTE IN DE DELTA is open voor het publiek van 19 september tot en met 1 november - van dinsdag tot en met zondag, van 11 tot 17 uur. Op maandag zijn wij gesloten.

Voor alle bezoekersinformatie, zoals de route, de locatie en onze covid-19 richtlijnen voor bezoekers, klik je hier