IABR-2020-

Een rondleiding door Marco Vermeulen door de tentoonstelling DOWN TO EARTH: DROOGTE IN DE DELTA.

Marco Vermeulen

foto: Joyce Langezaal

Marco Vermeulen (Studio Marco Vermeulen) verkende als lead designer van het IABR–Atelier Droogte in de Delta welke mogelijkheden er zijn om het water-bufferend vermogen van onze delta te vergroten, en welke kansen dat oplevert.
De resultaten van het atelier, die centraal staan in de tentoonstelling, zijn bouwstenen voor een nieuwe zoetwaterstrategie. Ook zijn er vier exemplarische Nederlandse projecten te zien die de door het Atelier voorgestelde oplossingsrichtingen reeds heel concreet verkennen.

datum & tijd
woensdag 23 september 16.00 – 17.00 uur

informatie en aanmelden
De maximale capaciteit is 10 personen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep is de voertaal Nederlands of Engels.

Vanwege het coronavirus en de voorschriften van het RIVM is het nodig te reserveren. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er nooit teveel mensen tegelijk aanwezig zijn en iedereen de tentoonstelling veilig kan bezoeken.

Wil je reserveren, stuur ons dan een mail met 'tour 23/9' als onderwerp: klik hier
Met de bevestigingsmail die je van ons krijgt, meld je je dan, als het even kan exact tussen 15:55 en 16:00 uur bij de ingang van de tentoonstelling.


artist impression van de animatie van Droogte in de Delta in de Keilezaal

© IABR, SMV

DOWN TO EARTH: DROOGTE IN DE DELTA is open voor het publiek van 19 september tot en met 18 oktober - van dinsdag tot en met zondag, van 11 tot 17 uur. Op maandag zijn wij gesloten.

Voor alle bezoekersinformatie, zoals de route, de locatie en onze covid-19 richtlijnen voor bezoekers, klik je hier