IABR-2020-

5
jul, 2021
16:00 - 17:30
jul, 2021
16:00 - 17:30

HEROES OF INNOVATION

met Jurgen Bey, Thijs van Spaandonk en Folkert van Hagen

LET OP - VANWEGE DE PANDEMIE ZIJN ALLE DATA ONDER VOORBEHOUD


FUTURE FLUX FESTIVAL presenteert HEROES OF INNOVATION
Het Future Flux Festival is een jaarlijks terugkerend festival voor en door innovatieve tech-ondernemers in de maakindustrie en student talents gevestigd in het Rotterdams Makers District (RMD). Dit jaar staat het festival in het teken van ‘Heroes of Innovation’, van de 'helden van de innovatie in RMD.

luchtfoto M4H

foto: Jan van der Ploeg

Future Flux begint op maandag 5 juli bij de IABR. Dan worden IABR­–DOWN TO EARTH curator team leden Thijs van Spaandonk (co-curator RECLAIMING THE COMMONS) en Jurgen Bey (co-curator WATERSCHOOL M4H+) samen met Folkert van Hagen (oprichter van Group A en een van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van het Keilepand, waar ook de IABR is gevestigd) aan de tand gevoeld over het thema Urban Climate Makers.
Onder leiding van Léon Kranenburg gaan zij met elkaar en het publiek in gesprek over welke impact klimaatproblemen hebben op de ontwikkeling van de stad en hoe we de klimaatopgave juist kunnen gebruiken als hefboom voor het maken van goed ontworpen sociaal inclusieve weerbare steden – in Merwe-Vierhavens (M4H) en elders.

aanmelden
Het gesprek vindt plaats in de tentoonstelling RECLAIMING THE COMMONS in de Keilezaal. Studenten kunnen het gesprek op locatie live bijwonen. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, meld je daarom zo snel mogelijk aan via deze link.

Daarnaast is het gehele gesprek voor iedereen via livestream te volgen. Wil jij er online bij zijn? Klik dan hier: aanmelden live stream

programma
15.30 uur: inloop (op locatie)
16.30 – 17.30 uur: Q&A (op locatie & livestream)
17.30 – 18.00 uur: hapje, drankje en napraten (op locatie)

Keilekwartier (M4H)

foto: Sandra Koning

bezoekersinformatie
Voor alle bezoekersinformatie, zoals de route, de locatie en onze Covid-19 richtlijnen voor bezoeker, klik hier

Meer informatie over het Future Flux Festival, dat duurt van 5 tot en met 8 juli, inclusief het complete programma vind je hier