IABR-2020-

Tickets

Vooraf reserveren verplicht

Je bent hartelijk welkom bij DOWN TO EARTH, maar zolang de pandemie duurt, kunnen we je alleen toegang tot de tentoonstelling geven met een geldige reservering.

Vooraf online reserveren op datum en tijdslot is verplicht. Door met gereserveerde tijdsloten te werken, houden we controle over de bezoekersaantallen en de goede spreiding van mensen in de zaal.

Reserveren doe je via tickets.iabr.nl

Toegang tot de tentoonstelling is gratis, je betaalt alleen de boekings- en transactiekosten, €3,00, inclusief BTW.
Reserveringsbewijzen zijn digitaal en worden per e-mail verstrekt.

Het reserveringssysteem wordt aangeboden in samenwerking met Ticketcounter BV. Door het maken van een reservering bij de IABR accepteer je ook de ticketvoorwaarden van Ticketcounter (waarvan je kennis kunt nemen als je reserveert).

Ticketcounter BV verzorgt de verzending van de reserveringsbevestiging. Bij betaling met iDEAL ontvang je doorgaans binnen 30 minuten je bevestiging per e-mail.

Elk reserveringsbewijs bestaat uit 2 pagina's die beiden zijn voorzien van een unieke QR-code. Beide QR-codes moet kunnen worden gescand om toegang te krijgen. We scannen de QR-codes bij voorkeur vanaf je telefoon (Wallet of PDF).

Houd je aan de datum en tijdslot van je reservering. Als je vroeger of later komt, kunnen we je geen toegang verlenen, tenzij de bezoekersaantallen van dat moment dat toestaan. De geldigheid van de reservering kan niet worden verlengd.

Mocht je verhinderd zijn, dan kun je van tevoren de datum en/of het tijdslot nog aanpassen. Je ontvangt dan een nieuwe reservering per mail. Heb je griepachtige verschijnselen of verkoudheidsklachten? Blijf thuis, we verwelkomen je graag een andere keer.

Groepsbezoek is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op via info@iabr.nl en als het kan, regelen we het zo goed en veilig mogelijk.

Houd er rekening mee dat de IABR zich, gezien de omstandigheden, het recht voorbehoudt een reservering zonder opgaaf van redenen te weigeren.